
Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!

Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 17
Pris 122kr:-
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Annandag påsk
-
-
Tisdag
-
Hallomistroganoff med rostad paprika, tomat och ekologisk yoghurt
-
Räksallad med grön sparris, Rhode Island dressing, citron och surdegskrutong
-
Pulled pork enchiladas med picklad lök, fermenterad vitlöksmajonnäs, lime och gräddfil
-
-
Onsdag
-
Vegetarisk fried rice med ekologiskt ägg, sojamarinerad tofu, chili, ingefära och pak choi
-
Rimmad miljömärkt kolja med citron- och gräslöksås, gröna ärtor samt potatispuré
-
Kyckling yakiniku med pak choi, rostade sesamfrö och jasminris
-
-
Torsdag
-
Morotsråraka med grön sparris, örtmajonnäs och ekologisk Fetaost
-
Jamaican curry på svensk fläskkarré med rostad paprika, lime, koriander och jasminris
-
-
Fredag
-
Kålpannkaka med hyvlad rädisa, sesamfrö och fermenterad vitlöksmajonnäs
-
Kalvfärsbiff med gräddsky, rädisa och kokt ekologisk potatis
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41