Vad vi gör
Gastronomi, service och destinationsutveckling
Med vår historia och tradition av kvalitet och service har vi på Sabis en unik position inom mat och service och driver idag restauranger, caféer, hotell- och mötesanläggningar samt matbutiker.
En unik position inom mat och service
Sabis är ett Stockholmsbaserat familjeföretag grundat 1874. Med vår historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat och service och driver idag restauranger, caféer, hotell- och mötesanläggningar samt matbutiker. På Sabis är vi ca 600 medarbetare som tillsammans säljer varor och tjänster för närmare en miljard kronor per år. Vår vision är att skapa ”Sveriges bästa kundupplevelser inom mat & möten!”
På våra restauranger och hotell lagar vi all mat från grunden och jobbar kontinuerligt med att hitta de bästa råvarorna från utvalda gårdar och leverantörer, med hänsyn till både kvalitet och miljö. Vår satsning på kvalitet och utveckling har gjort att Sabis vunnit ett antal prestigefyllda priser, som det totala guldet i Culinary Olympics i kategorin Community Catering samt flera priser till Sabis Fältöversten bl.a. för ”Bästa butik” i Sverige. Som familjeföretag är vi måna om att ha goda relationer till våra medarbetare och vi är stolta över att vid flera tillfällen rankats inom top-10 i Universum undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. Välkommen till Sabis värld med passion för mat & möten.
/Caroline Cederblad, Styrelseordförande & Madeleine Brehmer, VD