Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 47
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Kikärtscurry med myntayoghurt, krispig papadums och basmatiris
-
Fisk och skaldjurspaella med fänkål, grillad paprika, lime och aioli
-
Pyttipanna med gräddstuvad savoykål, picklade rödbetor och stekt ekologiskt ägg
-
-
Tisdag
-
Ekoligisk gråärtstacos med syrad rödkål, grönärtsmole, koriander och srirachamajonnäs
-
Ångad sejfilé med räkmajonnäs, dillsky och potatispuré
-
Misobakad svensk fläskkotlett med Bistrots kimchi, sotad purjolök, teriyakisås och jasminris
-
-
Onsdag
-
Krämig polenta med örtrostade grönsaker och grillad svensk pannoumi
-
Rimmad miljömärkt kolja med rostad rödbeta, kapris, dill och brynt smör
-
Lättrökt svensk kycklinglårfilé med palsternackspuré, krispig lök och rödvinssky
-
-
Torsdag
-
Ostpaj på svensk SRB Rödbrokig lagrad ost samt lins- och rotfruktscrudité
-
Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon och persilja
-
-
Fredag
-
Rostad gulbetsbowl med friterad getost, honungsvinegrette, rosmarinkrutonger och örter
-
Svensk rimmad fläsksida med linsragu på ekologiska korallinser, hönsbuljong, vitlöksmajonnäs oc
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41